Pagina: Home › Partners › Partners
Dyade

Dyade is één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Sinds jaar en dag ondersteunen wij scholen met administratie en bedrijfsvoering. Dit doen wij vanuit regionale vestigingen met in totaal meer dan 400 medewerkers. Of het nu gaat om vraagstukken in de financiële of personele administratie of om knelpunten in de bedrijfsvoering: Dyade biedt flexibele oplossingen naar keuze.

Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties van onze ruime keuze aan dienstverleningspakketten en maatwerkcomponenten. Onze gespecialiseerde adviseurs spreken uw taal en weten wat er speelt. En dat is nodig. Want het onderwijs is een dynamische sector waarin de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen.

Veranderende wet- en regelgeving en toenemende complexiteit van organisatie en bestuur zijn aan de orde van de dag. Schooldirecties en -bestuurders hebben er hun handen aan vol om de bedrijfsvoering met die ontwikkelingen in de pas te laten lopen. Dyade kan die zorg voor een deel of in zijn geheel uit handen nemen. Daarbij maakt het niet uit of het om standaardprocessen of maatwerk gaat. Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de branche en stemmen onze dienstverlening daar feilloos op af. Om u te ontzorgen. Ons motto is dan ook: u het onderwijs, wij de zakelijke zorg.

Dyade Onderwijs Dienstverlening is partner in het onderzoek Werken aan Bevlogenheid.
Dyade ondersteund het onderzoek en wil graag de verbinding maken in de vertaalslag naar de dagelijkse onderwijspraktijk.


Erasmus Universiteit

The Institute of Psychology (IOP) of Erasmus University Rotterdam is one of the national universities in which students can acquire a bachelor and a master degree in psychology. Research within the institute is focused on various types of normal and abnormal human behaviour and their physiological basis in the brain. Four research groups can be identified:
1. Biological and Cognitive Psychology
2. Clinical Psychology
3. Industrial and Organizational Psychology
4. Educational and Developmental Psychology

Het psychologieprogramma dat de Erasmus Universiteit sinds september 2001 aanbiedt, biedt een allround opleiding in dat vakgebied, waarbij een zekere nadruk op de toegepaste psychologie ligt. Studenten worden opgeleid voor een breed scala van functies in de samenleving, in het bijzonder ten behoeve van de drie werkvelden waarin psychologen van oudsher werkzaam zijn: de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een carrière als wetenschappelijk onderzoeker na te streven. De Rotterdamse opleiding is dus een brede basisopleiding die in principe toegang biedt tot alle functies die voor psychologen open staan.Contact Informatie

LinkedIn
Twitter

Of maak gebruik van ons contactformulier!

Laatste Tweets


Loading